Rekordszámú gól

Egy ennyire egyoldalú meccs után serényen kell az ihletet keresni. Tulajdonképpen sokra ennyi idő alatt sem jutottam, és igazából véleményem szerint messzire menő következtetéseket nem is túl érdemes levonni ebből a tegnapiból.

Annyit hoznék fel megint, hogy a belső védekezés továbbra sem volt éles. A kettesek mellett megint jó néhányszor sikerült becseleznie magát egy-egy cseh játékosnak.

Tetszett, hogy Danyi külön kérte a visszafutást az egyik időkérés alatt, hellyel-közzel ez össze is jött, bár érthető módon nem volt túl erős a motiváció a futkorászásra, amikor már 15-20 gól volt közte, miközben a legtöbb lövést simán védte az első félidőben Kiss Éva, a másodikban meg Leynaud.

Rengeteg labdát sikerült elcsenni, és legalább ennyit adott el magától a Banik Most is, amiből mentek a lerohanások és jöttek az üreskapusgólok is szépen. Utóbbinál Danyi megálljt is parancsolt, mondván felállt fal ellen is kéne már támadni...

Illetve egy dolgon akadt meg még a szemem, hogy bár a kapusok váltották egymást a félidőben, éppúgy, mint a szélsők, de túl nagy variáció nem volt a felállásokban. Különösebben sokat egyik elsősoros játékos sem pihent, valamint a győri utánpótlás ígéretes fiataljait sem utaztatta Danyi, pedig ez egy tökéletes alaklom lett volna a kipróbálásukra, a tapasztalatszerzésre és a "nagyok" tehermentesítésére.

Bulatovic pedig még a múlt hetinél is kiábrándítóbb volt, kb. 40 perc játék alatt sikerült öt lövésből nulla gólt szereznie, emellett pedig védekezésben sem igazán volt a topon.

Már nagyon várom a szorosabb meccseket, ahol megmutatkozna, hogy a csapat és a játékosok ténylegesen hogyan s miként vannak.