Hol a csapatunk, hol a csapatunk?

Elég álmosan kezdte az ETO a meccset, ami nem baj de úgy is folytatta. A rózsaszín mezes vendégek eléggé meglepték a hazai csapatot a befutó beállóval. Támadásban ha rést találtunk az ellenfél védőfalán akkor ott volt Toft. A hazai kapuban viszont úgy nézett ki hogy senki sincs, mivel az egész meccsen kettő ismétlem kettő védést sikerült összehozni a Győr kapusainak. Ezzel nem lehet mecset nyerni még serdülő kettőben sem. A hazaiak feltámadásában segített a két portugál sípmester is egy kicsit így a szünetre kétgólos lett csak a hátrány.

A második játékrészben is jól tartotta magát a vendégcsapat nem engedte átvenni az ETO-nak a vezetést. A pályafutása utolsó éveit taposó Mangue konkrétan hülyét csinált az egész hazai védelemből. Sandra Toft igazolta miért őt tartják a világ egyik legjobb kapusának. A lejtős hazai pályát is kibekkelve a Brest kihúzta döntetlennel.

Átgondolva a zöld-fehérek elmúlt heti formáját. Levonnánk a következtetéseket. Mi történt a mi drága francia hálóőrünkkel? Valahogy nem futja azt a nagy formát mint régebben. A legnagyobb probléma az volt hogy csak úgy kóválygott mindenki a pályán és hiába a csupa nagy név ha gáz van nincs aki hátára venné a csapatot jelenleg. Semmi koncepció sincs sem támadásban sem védekezésben. Eddig is kongattuk a vészharangot meg károgtunk ugye rendesen. De azért Danyi Gábor az utóbbi két mérkőzést igencsak VIP helyről nézhette, merthogy meg se nagyon szólalt. Az egész olyan benyomást kelt, mintha a csajok csak simán átnéznének a feje felett. De a legbotrányosabbak az időkérések. Először csak a tartalomra térjünk rá. Ha a csapatod 2 gólos hátrányban van 3 perccel a vége előtt és időt kérsz nanehogymá 15 másodpercbe szűkítsd a mondandód. Ergo ez azt jelenti fingod sincs mit mondj csak szólalj meg. A másik a hazánkban sokat emlegetett idegen nyelv. Ebben nem bántai szeretnénk, de konkrétan az sem érti mit mondd a mester aki beszél angolul, nemhigy az aki nem. Mindig szapuljuk a külföldi edzőket hogy miért nem tanulnak meg magyarul na most a játékosokkal mi a helyzet? Egy szó mint száz itt komoly problémak vannak és ez nem újkeletű dolog. Ezt jó lenne minél előbb helyrehozni. Mivel Danyi Gábor már a válogatott edzője is. És hát az olimpiai selejtező előtt nem igazán tudjuk mit várjunk a padról, de nem érezzük a hasonló kohéziót mint a fiuknál volt. Ugyhogy cidri a köbön, de mindenekelőtt kérjük vissza a világverő Győri Audi ETO KC-t.

A képekért köszi a Győri Audi ETO KC facebook oldalának